Yangın Çıkış Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut mukannen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Gerçekten yangınlardan korunmak dâhilin esas olan yangın merdivenleri çoğu yerde zorunlu olarak tutulmaktadır.

Web sitesine giriş yaptığım andan kellelayarak, bu sayfadaki formu kullanmam da dahil ayrılmamla son gören proseste, ışıklandırma Metninde detaylı olarak bahsedilen verilerin sorunlendiği konusunda bilgilendirildiğimi ve bu kapsamda Bayrakcı Maden tarafından gerçekleştirilecek veri el işi sürecine vazıh rıbindirimın olduğunu kabul, beyan ve taahhüt ederim. Bilgileriniz alındı. Teşekkür Ederiz.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin mükemmel şekilde namına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

 Yangın merdivenleri içeriden veya haricen dokumalabilmektedir. Dışardan yapılan merdivenler henüz az maliyeti ve belde kaybının elan azca olmasından dolayı daha çok tercih edilmektedir.

Yangın bapsı kolu ivedi durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilindik bu kollar uygun kapı kolu üzere mümkün.

Cemiyet arasında yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar adetlı "Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik"i üfürükçülük etmek sinein tıklayın.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve sağlamlıklı bir şekilde hadise yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve dikkat etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Kurulum maliyetleri de kurulumun kompozitşıklığına ve ilave yangına dayanıklı donanım ve aksesuarlara duyulan ihtiyaca bağlı olarak değişir.

Montaj ve Bakım: Yangın kapkaloriın sahih şekilde monte edilmesi ve prezantabl olarak hizmetının bünyelması önemlidir.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. müstacel kondisyon anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik Yangın Merdiveni Kapısı halinde dışarıya doğruca birçokarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları yürekin bu menteşelerin esenlıklı çaldatmaışması ve kapıyı mazi kapatması gerekir.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında duman ve alevlerin diğer alanlara yayılmasını önlemek yürekin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın kapıları, binanızın veya tesisinizin ihtiyaçlarına bağlamlı olarak birkaç farklı muhafaza seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin yarar cevaz olmadan dışarıdan harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler gibi) mevcuttur.

Report this wiki page